We snappen jou!
Vragen zijn normaal

vragen

kijk hier eens

Voor welke leeftijd is de Monkey Escape geschikt?

Monkey Escape is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig, dus mocht uw kind iets jonger of ouder zijn, wordt daar rekening mee gehouden. De enige vereiste is dat uw kind kan lezen.

Kan ik Monkey Escape combineren met Monkey Town?

Ja, dat is mogelijk! U kunt de hele dag gebruik maken van de Indoor Binnenspeeltuin! In combinatie met de Monkey escape is de entree gratis. De reguliere entreeprijs voor MonkeyTown is €7,95 p.p. Echter dient u wel van te voren aan te geven of u ook gebruik wilt maken van de binnenspeeltuin.

Hoelaat moet ik aanwezig zijn?

Om optimaal te kunnen genieten van Monkey Escape, vragen we u op het gereserveerde tijdstip aanwezig te zijn. Er volgt eerst een introductie en uitleg, daarna kunnen de kinderen voorbereid de Monkey Escape betreden.

Kan ik last minute reserveren?

Voor de dag zelf kunt u niet meer online reserveren. We raden u aan om ons even te bellen om te kijken of we voor de desbetreffende dag nog een tijdslot vrij hebben.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer u online een reservering plaatst betaald u via de betaalpagina. Afhankelijk van uw gekozen betaalmiddel kan het voorkomen dat u een additionele kost betaald. Onze betaalpagina ondersteunt momenteel IDEAL, Bancontact en Giropay.

 

Wanneer is mijn reservering definitief?

Wanneer u uw reservering online betaald hebt, is uw reservering definitief. Nadat u betaald heeft ontvangt u dezelfde dag nog een bevestigingsmail. Mocht u deze niet ontvangen hebben (heeft u in uw SPAM box gekeken?) dan is er iets niet goed gegaan. Neemt u in dat geval contact met ons op!

Kan ik een voorlopige reservering plaatsen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wanneer u een reservering plaatst is deze definitief en weet u zeker dat u bij ons terecht kunt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt